Business

Urban is er voor iedereen die graag vergadert, borrelt, luncht of dineert op een mooie verzorgde locatie. Zakelijk hebben wij een scala aan mogelijkheden. Je wilt natuurlijk een positieve indruk maken op je personeel, klanten of relaties. Dan zit je bij Urban gebakken.

Vergaderlocatie

Al dan niet onder het genot van iets lekkers kun je op onze vergaderlocatie in grote en kleine groepen in alle rust vergaderen. Wij hebben speciale vergaderruimtes beschikbaar die van alle gemakken voorzien zijn. Tv, beamer, flip-overs en goed internet. Je hoeft alleen je eigen laptop mee te nemen. Ook voor lezingen en congressen hebben wij alle ruimte en mogelijkheden in huis, voor groepen van 10 tot 250 personen.

Bekijk onze arrangementen

Zakelijk lunchen of dineren

Iets bespreken onder het genot van een luxe broodje, gezonde salade of één van onze unieke internationale gerechten? Neem je klant, relatie of medewerker mee naar ons Grand Café of LakeSide. In een ongedwongen sfeer kun je bij ons in alle rust met elkaar lunchen of dineren. Met zijn tweeën of met de hele afdeling. Ook met kerstdiner kun je bij ons met al je collega’s genieten.

Bedrijfsborrel

Een borreltje met de afdeling of een grotere aangelegenheid voor het hele bedrijf. Op onze locaties is ruimte voor iedereen. Je kunt het zo groot maken of klein houden als je wilt. Van een paar drankjes tot een borrel met luxe hapjes uit onze internationale keuken, tot een compleet verzorgd buffet.

Personeelsuitjes

Op zoek naar een origineel personeelsuitje? Ook dat kunnen we regelen. Niet alleen de hapjes en drankjes, maar ook de activiteiten kunnen we voor je arrangeren. Er is genoeg te doen in en om Apeldoorn, zoals een rondleiding door het indrukwekkende Radio Kootwijk, een potje paintballen of klimmen en abseilen in het bos.

Begin bijvoorbeeld met een kop koffie op onze locatie en laat je vervolgens met een bus naar de activiteit brengen. Om daarna weer bij ons of in de mooie zenderzaal van Radio Kootwijk te borrelen en/of een hapje te eten. Alles is mogelijk en zó geregeld!

Weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Neem contact op
What’s your favorite place? Share it on social!