Grand Café

Het internationaal georiënteerde concept van Urban vind je ook terug in ons Grand Café. Bij ons vind je allerlei wereldse gerechten die onze chef-kok zorgvuldig voor je heeft geselecteerd. Er is ruimte keuze aan biologisch, gezond en puur eten. Eten kan eerlijk, gezond én tegelijkertijd lekker zijn. Dat bewijzen wij in ons Grand Café.

Lunchen, dineren en borrelen

Kom bij ons lunchen, dineren en borrelen. Ons Grand Café bevindt zich op een gemakkelijk bereikbare locatie, buiten het centrum. Een rustige plek om gezellig bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Je kunt bij ons terecht voor een (zakelijke) lunch, diner of borrel, maar wij kunnen ook een vergaderingslocatie voor jou en je collega’s verzorgen. Uiteraard met als mogelijkheid onze catering op maat!

Nieuw bij Urban: vers buffet

Vanaf nu kun je bij Urban zelf pakken waar jij zin in hebt. Ons uitgebreide buffet maakt het mogelijk om onze vertrouwde lekkernijen zelf uit te kiezen en vervolgens lekker op onze gezellige locatie te nuttigen. Liever je lunch of tussendoortje meenemen? Dat kan natuurlijk ook.

Van onze broodjes tot heerlijke koffie met gebak of hartige tussendoortjes. Er is van alles te vinden bij ons buffet. Een mooie combinatie van onze bekende lekkernijen en verrassende seizoensproducten. Kom koffie drinken, lunchen of snacken tussen het werk of je andere bezigheden door. Bij ons geniet je van verrassend vers lekkers!

Heb je allergieën of speciale dieetwensen? Laat het onze mensen weten. Zij kunnen hier uiteraard rekening mee houden.

Feesten en evenementen

Voor vergaderingen, feesten en andere evenementen met groepen tot 100 personen kun je ons Grand Café afhuren. Met onze unieke locatie, in combinatie met ons verrassende concept, maken wij van elk evenement een daverend succes.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op!

Neem contact op
What’s your favorite place? Share it on social!