Over ons

Urban is er voor iedereen die van werelds eten houdt. Ons internationale team serveert elke dag weer met passie gevarieerde, verse gerechten van de beste ingrediënten. Zowel op onze eigen locaties als bij onze klanten. Kom genieten in ons Grand Café of relaxen bij LakeSide.

Organiseer je een feest of event? Dan helpen wij je hier graag mee. Van een bruiloft tot een jubileum- of bedrijfsfeest. Wij maken er graag een onvergetelijke beleving van.

Verschillende culturen

Verschillende culturen, één dezelfde passie. Ons team bestaat uit creatieve en enthousiaste mensen met allerlei uiteenlopende afkomsten.

Dat internationale karakter, dat is precies waar de kracht van Urban zit. Wij zijn geïnspireerd door een enorme variëteit aan wereldkeukens. Van Aziatisch tot Mediterraans, van Westers tot Zuid-Amerikaans. Dankzij intensieve samenwerking binnen ons team komen er keer op keer weer nieuwe ideeën, waar wij onze klanten elke dag weer mee verrassen. 

Catering & Events: werelds eten op locatie

Onze cateringservice staat bekend om hoogwaardige kwaliteit en verse producten. Op zowel onze daarvoor bestemde locatie, als op een eigen locatie leveren wij flexibele cateringservice. Alles volledig op maat, voor grote en kleine groepen.
 

Meer over Catering & Events

LakeSide: ongedwongen relaxen

Op ons buitenpaviljoen geniet je met een hapje en een drankje van het mooie weer, de zonsondergang en de frisse lucht. Het terras en de lounge lenen zich perfect voor een middagje of avondje ongedwongen genieten. Onze LakeSide is bovendien af te huren voor feesten en evenementen.
 

Meer over LakeSide

Grand Café: genieten van unieke gerechten

Voor een lunch, avondmaaltijd of borrel kun je in ons Grand Café perfect terecht. Onze kaart is zeer gevarieerd en is samengesteld door onze internationale, creatieve koks. Ook voor vergaderingen is deze locatie geschikt. Ons Grand Café is tevens af te huren voor speciale gelegenheden.
 

Meer over ons Grand Café

Urban Business

Urban is de ideale plek voor een gezellige bedrijfsborrel, efficiënte vergaderingen of een zakelijke lunch. Zowel bovenstaande locaties als onze congreszalen zijn hiervoor geschikt. Naast de gewenste catering regelen wij ook alle nodige technische opties. Je hoeft enkel je laptop mee te nemen.
 

Meer over Business


Ons internationale team staat elke dag voor je klaar om jouw event, borrel, lunch, diner óf vergadering volledig naar jouw wens te maken!

What’s your favorite place? Share it on social!