Catering & Events

Urban verzorgt catering op maat. Vanuit onze professionele, internationale keuken maken wij de lekkerste hapjes en maaltijden om jouw (bedrijfs)feest, congres, meeting, bruiloft of ander event tot een daverend succes te maken. Wij nemen de gehele organisatie uit handen en regelen alles van A tot Z. Toch liever zelf de touwtjes in handen? Ook geen enkel probleem.

Catering van kwaliteit

Een warm buffet dat koud wordt of een koud buffet dat lauw wordt is er al lang niet meer bij. Bij ons ben je zeker van goed eten, genoeg voor iedereen, maar in kleine hoeveelheden geserveerd. Onze verse ingrediënten blijven op die manier vers. Of je nu catering hebt voor 20 of 1.000 personen. Wij zorgen voor een culinair succes tijdens jouw evenement.

Bekijk de mogelijkheden

Catering met een culinaire verrassing

Ons concept is gebaseerd op een grote diversiteit aan internationale invloeden. Dankzij creatieve en breed georiënteerde koks, kunnen wij altijd aan jouw wensen voldoen, mét een beetje extra. Elke dag weer verrassen onze koks onze klanten, doordat zij nét een stukje verder denken dan de meeste cateraars. Onze mensen gooien hun creativiteit en kennis in de strijd om jou en je gasten culinair te verrassen!

Catering met dieetwensen

Ook op het gebied van diëten zoals vegetarisch, veganistisch, glutenvrij of lactosevrij hebben onze koks de juiste kennis in huis. Er is oneindig veel mogelijk voor de verschillende diëten en zij laten zich graag uitdagen.

Flexibel

Urban Catering & Events is mogelijk voor groepen van 20 tot 1000 personen. Je event kan op één van onze locaties worden georganiseerd, afhankelijk van het aantal personen. Het is daarnaast mogelijk om op jouw locatie een verrassende maaltijd of borrel te organiseren. Urban is jouw flexibele rechterhand bij het organiseren van een succesvol event!

Meer weten? Neem contact met ons op. 

Neem contact op
What’s your favorite place? Share it on social!