Catering bruiloft

Jouw speciale dag veranderen in een culinaire beleving die jij en je gasten niet meer vergeten. Wij van Urban Apeldoorn laten ons graag uitdagen om dit waar te maken tijdens jouw bruiloft. Onze catering voor bruiloften is er om jouw speciale dag perfect te maken en jullie als bruidspaar volledig te ontzorgen. Zo kunnen jullie genieten van deze prachtige dag.

Bruiloft catering van Urban

Om jouw bruiloft compleet te maken, maken we gebruik van de ongekende kracht van diversiteit aan smaken. Onze catering voor bruiloften kenmerkt zich door het internationale karakter, waardoor je de wereld aan smaken kunt ontdekken. Van exotische Aziatische gerechten tot de hartige verrassingen van de Mediterrane keuken, we brengen een wereld aan culinaire verrassingen naar jouw bruiloft.

Onze getalenteerde chefs putten inspiratie uit verschillende keukens om een menu te creëren dat jouw unieke smaak weerspiegelt. Bij Urban streven we ernaar om jou en je gasten te verrassen met een gastronomische ervaring die jullie niet meer zullen vergeten.

Bruiloft catering op maat

Jullie huwelijksdag moet uniek zijn, dat begrijpen wij als geen ander. Daarom bieden wij catering op maat voor jouw bruiloft, die aansluit bij jullie persoonlijke voorkeuren en wensen. Of het nu gaat om borrelhapjes, een lunch of een diner, wij stellen het perfecte menu samen. Voor en mét jou. En natuurlijk houden we waar nodig rekening met dieetwensen, zoals vegetarisch, veganistisch en halal. Voor elk soort dieet hebben wij altijd passende alternatieven, die niet onderdoen aan de kwaliteit van het reguliere menu. Iedereen moet het immers naar zijn zin hebben op deze speciale dag.

Al het lekkers kunnen we opdienen in de vorm van een buffet, maar het is ook mogelijk om onze mensen te laten rondlopen en het lekkers naar je gasten toe te laten brengen. Alles om jullie zorgeloos te laten genieten tijdens jullie feestelijke evenement.

Drankjes op je bruiloft

Wanneer het ja-woord is gesproken, mag daar natuurlijk op gedronken worden. Ook voor alle drankjes kunnen wij zorgen terwijl jullie het heugelijke moment vieren. Champagne, een wijntje of biertje, een frisje… Wij hebben alles in huis om iedereen de hele dag of avond te voorzien.

Foodtruck op je bruiloft

Wil je tijdens jouw bruiloftsfeest de festivalsfeer naar boven brengen? Reserveer onze Urban Foodtruck! Voor een van tevoren vastgestelde prijs op basis van jouw wensen en het aantal personen, staan wij op jouw feestlocatie met heerlijke hapjes die je gasten onbeperkt kunnen afhalen bij onze foodtruck. Dát is gezellig!

Onbezorgd genieten met de belangrijke mensen in je leven, tijdens de belangrijkste dag van je leven. Wij van Urban zorgen ervoor dat jouw bruiloft een onvergetelijke culinaire ervaring wordt. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, dan maken we er samen jouw droombruiloft van!

Neem contact op
What’s your favorite place? Share it on social!