Foodtruck festival

Tijdens een festival of evenement wil je dat iedereen het naar zijn zin heeft. Voor iedereen moet er dan ook iets lekkers te krijgen zijn. De foodtruck van Urban maakt dat waar! Onze foodtruck is met het internationale menu een waardevolle toevoeging aan jouw festival of evenement. Maak er een culinair feest van!

Jouw feestje, jouw keuze

Een foodtruck huren voor jouw festival? De hippe foodtruck van Urban is uitgerust met gastvrije mensen die alle festivalgangers maar al te graag voorzien van een lekkere snack of maaltijd. Wat er in de foodtruck te krijgen is, is aan jou. Je kunt kiezen voor een variatie van allerlei wereldse gerechten, of lekkernijen uit een specifiek werelddeel. Van de pittige smaken uit Zuid-Amerika tot het verfijnde street food uit het Azië, of misschien toch een verrassende combinatie van Mediterrane smaken?

Neem contact op

Festival foodtruck voor iedereen

Jouw festival wordt een culinair avontuur met de foodtruck van Urban. Het festival moet uniek zijn en dus het eten ook. Daarom passen wij onze foodtruck aan aan jouw wensen en eisen. Naast alle verschillende internationale invloeden, kunnen we ook rekeninghouden met alle diëten. Om het iedereen naar de zin te maken, bieden wij ook vegetarische, veganistische, halal en glutenvrije gerechten. Onze koks weten als geen ander hoe je dit soort gerechten minstens nét zo lekker maakt als het reguliere menu.

Foodtruck vol kwaliteit

Bij Urban staat kwaliteit voorop. Onze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd op versheid en smaak, en ons gepassioneerde team bereidt elk gerecht met precisie en toewijding. Op jouw festival willen we gasten een onvergetelijke smaakervaring bieden, en dat doen we met hoogwaardige gerechten en een glimlach!

Meer weten over wat wij voor jouw festival kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Of vraag een offerte op.

Vraag een offerte op
What’s your favorite place? Share it on social!